Cursussen, Workshops en Creatieve Uitjes

Textielatelier "De Vlotte Naald"

Quilten
 
Haken
 
Breien

Creatieve Uitjes

Wil je met collega's , familie, vrienden, of buren iets creatiefs doen met  een lunch of koffie / thee met gebak dan kan dit in combinatie met bijvoorbeeld een van de workshops geregeld worden. Hieronder staan nog meer ideeën.

Bij aangename temperaturen kan dit zelfs in de "Vlotte tuin". Is het erg warm dan zorgt de airco dat er lekker gewerkt kan worden in het atelier.

Neem even contact op per email of telefoon en we kunnen samen bespreken wat je/jullie wensen zijn en hoe we dit kunnen verwezenlijken. Het is ook mogelijk om  op zondag een Creatief Uitje te organiseren.

Ringen Breien


Eenvoudig met een leuk resultaat. Je bepaalt zelf hoe lang je de ketting wilt maken. Met dikke of dunne wol. Staat Vlot bij bijvoorbeeld een spijkerjasje

Thread Catchers


Leuk voor quilters die gek zijn op hebbedingetjes. Opvouwbaar mandje om je draadjes in te doen. Leuk voor vakantie, quiltbee of gewoon thuis

Breiloom

Wil je eens wat anders ga dan aan de slag met de breiloom en Zpagettigaren. Makkelijk om te leren en in een korte tijd maak je een Vlot Theelicht.

Halssieraad


Dit gehaakte halssieraad kan ook zonder haakkennis vlot gemaakt worden. Door te variëren met garendikte, kleuren en garensoorten zijn er veel mogelijkheden om met een uniek exemplaar naar huis te gaan.

Zpagetti hartjes haken

Met een dikke haaknaald en Zpagetti garen hartjes haken. Geeft een persoonlijk accentje aan een kadootje (fles wijn). Ook te gebruiken als sleutelhanger.